Revive | re.vive;  ‘nieuw leven inblazen’  ‘zich hervinden’  ‘in ere herstellen’  ‘weer krachtig worden’

werkwijze Atelier revive

Bij Atelier Revive werken we aan een schone wereld met eerlijke kansen voor vrouwen met een migratieachtergrond. Wij bieden deze vrouwen een werkplek als naaister. Ook werken we aan taal, geven we naailessen en kijken we wat ieder persoonlijk wil leren. Zo werken we aan gelijke kansen voor vrouwen en een inclusieve samenleving in Ede.

Voor ons is afval een grondstof. Van afgedankte materialen, zoals textiel maken we nieuwe herbruikbare producten. Zo verkleinen we de afvalberg en werken we aan een circulaire economie.

Onze herbruikbare cadeauverpakking; Revived, is hier een mooi voorbeeld van. Met deze verpakking maak je zelf impact door hem cadeau te geven. Met iedere verpakking redt je een t-shirt aan stof, bespaar je 8 rollen cadeaupapier én geef je een mooie boodschap cadeau; De boodschap van een schone wereld met eerlijke kansen voor iedereen!

 

naailes atelier revive

Praatplaat werkwijze Atelier Revive

circulair en sociaal onlosmakelijk verbonden binnen Atelier Revive

team

Minke Terwel founder Atelier Revive

Minke Terwel
founder & product ontwerper

 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem contact met me op via e-mail of telefoon.

Agnes Buitelaar
coupeuse & lerares

Razan Salam
naaister - administratief medewerker

Faezeh Azarbayjani
Naaister

Aya Khazandar
Naaister

Lina Nawrozi
Naaister

Sacdia Mohammed
Naaister

Stichting Atelier Revive

Atelier Revive is georganiseerd als stichting en is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een wereld zonder afval én de overtuiging dat iedereen mee mag doen.

Onze missie luid dan ook; een schone wereld met eerlijke kansen voor iedereen!

We vinden dat zowel op circulair als sociaal gebied verandering hard nodig, maar ook mogelijk is. Deze verandering gaan we brengen door dichtbij huis te beginnen om vanuit daar verder te bouwen. We starten met het upcyclen van textiel afval waarvan we mooie herbruikbare producten maken. Hiermee creëren we werk voor een doelgroep die nu heel moeilijk aan het werk komt in Ede. Dat zijn vrouwen met een migratieachtergrond. Door op de werkvloer aandacht te hebben voor taal en persoonlijke ontwikkeling bieden we deze groep vrouwen wat zij nodig hebben om een volgende stap te kunnen maken. Zo kunnen zij volwaardig meedoen in onze Edese samenleving.

bestuur

Annemiek Stam
voorzitter

Chris van den Berg
Penningmeester

Minke Terwel founder Atelier Revive

Minke Terwel
Secretaris - Directeur