PRIJZEN

De prijzen die zijn vermeld op atelierrevive.nl zijn inclusief de wettelijke BTW en exclusief verzendkosten.

Atelier Revive kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

RETOURNEREN

We doen ons uiterste best om te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht er toch iets niet naar wens of in orde zijn neem dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling, contact op via info@atelierrevive. Wij doen dan ons best om een passende oplossing aan te reiken. Een mogelijkheid is dat u het product, in originele staat, terugstuurt en een vervangend product toegestuurd krijgt of  het betaalde bedrag terug gestort krijgt.

Werk in opdracht kan niet zomaar geretourneerd worden omdat dit speciaal voor u vervaardigd is. Wanneer er iets met het item aan de hand is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@atelierrevive.nl

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper.

PRIVACY

De gegevens die u achterlaat via bestelling worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Deze website en webwinkel is eigendom van Atelier Revive. Tekst- en beeldmateriaal van deze website mogen alleen gebruikt worden met onze uitdrukkelijke toestemming.